fbpx

Fast shipping

1 year warranty

Safe payments with PayPal.

Control ‘em all

Vi ställde oss frågan ”Varför begränsa ett headset till en viss typ av smartphone?” när vi startade utvecklingen av NiTRO. Tack vare vår patenterade* och egenutvecklade digitala fjärrkontroll kan du styra både iOS, Android och Windowsbaserade smartphones med ett och samma headset. Allt du behöver göra är att ställa om switchen på baksidan av fjärrkontrollen beroende av vilket operativsystem du vill kunna styra. Dina NiTRO kommer fungera till samtliga.

Den digitala mikrofonen med integrerad MEMS-teknologi är 100 % störningsfri, har 360graders ljudupptagningsförmåga och är byggd för att klara av yttre påverkan från både användare och klimat. Mikrofonen stödjer HD Voice vilket säkerställer röstsamtal med kristallklart samtalsljud.

Kompatibilitetstabell för multifjärrkontroll

Med hjälp av switchen på baksidan kan du välja vilken typ utan mobiltelefon du vill kunna styra
Läge 1: Android/Windows
Läge 2: Apple (iOS)

Kevlar, Titan

I enlighet med vår ”No Nonsense” filosofi, har vi enbart använt oss av de bästa tillgängliga materialen för denna produkt. Kevlar för dragavlastning, kolfiber för uthållighet och titan for stryktåligt. Detta leder till att vi kan leverera hörlurar av absolut världsklass både när det gäller ljud och prestanda. Det finns en anledning till att vi är leverantörer till det svenska flygvapnet!

Egenutvecklat ljud

Det finns en uppsjö av hörlurar på marknaden idag men väldigt få är anpassade för sitt ändamål. Med detta till grund har vi utvecklat ett högtalarelement som är direkt impedansanpassat till dagens smartphones. Du får ett renare och mindre ansträngt ljud samtidigt som du sparar värdefull batteritid på din smartphone eller läsplatta. Ljudbilden i NiTRO är framtagen för att passa alla sorters musikstilar men även för film, video och tal. Kraftfull bas, trimmat mellanregister och en mjuk, tydlig diskant. Allt balanserat i harmoni med den nya generationens ljudteknologi.

Det krävs både mycket tid och tålamod för att utveckla ett högtalarelement som klarar av att återge alla detaljer i musiken. Vi själva tycker att vi lyckats mer än väl. Lyssna gärna själv och njut!

Inspelningsrutin

För att dina NiTRO ska prestera optimalt rekommenderar vi dig att följa inspelningsrutinen nedan.

Spela upp en ljudfil med lagom volym (du ska kunna höra omgivningen runt omkring dig). Spela sedan på denna volym konstant i 4 timmar. Spelar man med för hög volym, kan diskanten (höga tonerna) upplevas vass och basen okontrollerad.

Låt högtalarelementen vila i 2 timmar.

Sedan spelar du med hög volym i 2 timmar. Med hög volym menar vi klart över komfortabel nivå. Under denna process rekommenderar vi att man inte har hörlurarna i öronen då detta kan skada din hörsel. Spela ej så högt att du tydligt hör att ljudet blir förvrängt (distorsion), det kan skada lurarna.

Som sista steg låter du högtalarelementen vila i 2 timmar. Klart!

Powered through Supra Cables

Ingenting är starkare än dess svagaste länk. Kabeln är länken mellan ljudkällan och högtalarelementet som ska återge ljudet. Då säger det sig självt att om kabeln är av dålig kvalitet kommer även ljudet bli dåligt. En ganska enkel ekvation som vi även har belägg för, tack vare vår dryga 40-åriga erfarenhet inom teknisk utveckling och kabeltillverkning.

Den platta trasselfria kabeln, kopparledarna med en renhetsgrad på 99,99999% (7N). Kevlarförstärkningen för optimerad dragavlastning och den gultpläterade 3.5mm kontakten med högflexibelt böjskydd, visar att vi inte sparat på krutet för att göra en kabel av absolut högsta kvalitet.

Inkluderade tillbehör

Förvaringspåse
7 uppsättningar av hörlurskuddar för individuell passform
Kabelclip

Tekniska specifikationer

Drivenhet
Egenutvecklat 9 mm dynamiskt med neodymium magnet

Frekvensrespons
16Hz – 22KHz

Impedans
16Ohm

Känslighet
98 dB @ 1Khz

Distortion
< 2% Kontakt
3.5mm guldpläterad stereokontakt silikon förstärkt

Kabel
1.2m TPE-islolerad och Kevlar-förstärkt, kopparledare i renhetsgrad 7N (99.99999% syrefri koppar)

Mikrofon
Egenutvecklad med Digital MEMS-teknologi och HD Voice Support